Πολιτική
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007 12:42

Γ. Αλογοσκούφης: «Πολιτικός κανακάρης του κατεστημένου ο Γ. Παπανδρέου»

ΔΡΙΜΕΙΑ επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου προχωρά χωρίς κανένα στοιχείο σε προσωπικές συκοφαντίες κατά στελεχών της κυβέρνησης. Είναι γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου είναι για πολλά χρόνια ο πολιτικός κανακάρης τόσο του εγχώριου όσο και του διεθνούς κατεστημένου. Η προστασία που απολαμβάνει δεν του επιτρέπει όμως να μετατρέπεται σε πολιτικό συκοφάντη», δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης.

«Η απουσία πολιτικών θέσεων και το προσωπικό άγχος επανόδου στην εξουσία οδηγούν τον κ. Παπανδρέου σε μια φοβική, μηδενιστική και πολιτικά κακοήθη αντιπολίτευση. Ο ελληνικός λαός έχει γνώση και κρίση και θα καταδικάσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

Ο υπουργός είπε ακόμη ότι «όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα του κ. Παπανδρέου με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης. Δεν είναι άλλο από το γεγονός: Ότι αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τα συσσωρευμένα προβλήματα που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ, ότι όλες οι πολιτικές εκτιμήσεις του κ. Παπανδρέου για την πορεία της οικονομίας έπεσαν έξω... Ό,τι είναι θετικό ενοχλεί τον κ. Παπανδρέου».