Αθλητικά
Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 11:56

Super League: Επιστροφή με ντέρμπι σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, λόγω των Εθνικών Ομάδων, η Super League επιστρέφει... σε δράση με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των play off, η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλα παιχνίδια σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, λόγω των Εθνικών Ομάδων, η Super League επιστρέφει... σε δράση με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των play off, η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλα παιχνίδια σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

Η «αυλαία» θ΄ ανοίξει στις 15:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος οι «πράσινοι» δεν αξιοποίησαν το καλό τους διάστημα κόντρα στον Αστέρα και το προβάδισμα δύο τερμάτων, φεύγοντας τελικά από την Τρίπολη με το 2-, ενώ αντίθετα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετουσίωσε σε νίκη την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕΚ (3-1).

Πρόσφατα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της κανονικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί στο ίδιο γήπεδο του ΠΑΟΚ με 2-1. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν γερά στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη, με το «τριφύλλι» να «καίγεται» περισσότερο.

Στις 17:15 ο Άρης θα φιλοξενήσει στο «Κλεάνθης Βιλείδης» τον Αστέρα Τρίπολης και μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για το «τρίποντο». Η ομάδα του Ακη Μάντζιου θέλει όσο τίποτ΄ άλλο να εξαργυρώσει και στα Play off της εξαιρετική της πορεία στο πρώτο μέρος της σεζόν και να πάρει το «εισιτήριο» για την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα τηες 2ης ημέρας ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να αναζητά αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα υποδεχόμενη τον σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Ολυμπιακό (19:30).

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, με μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη δεύτερη θέση, Θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα όσον αφορά την ευρωπαϊκή της έξοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη μπαίνουν χωρίς πίεση, έχοντας ως... παρακαταθήκη το εμφατικό +19 από τους διώκτες τους, αλλά και την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα τους.