Πολιτική
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007 14:53

«Ο κ.Παπανδρέου χρησιμοποιεί εκφράσεις που προσβάλλουν τον πολιτικό διάλογο»

«Ο κ.Παπανδρέου ομιλεί περί "σπείρας" και άλλων τινών, χρησιμοποιεί μια σειρά από εκφράσεις που προσβάλλουν τον πολιτικό διάλογο και τοποθετούν την αντιπαράθεση σε άλλο επίπεδο από τον πολιτικό πολιτισμό που έχει οριοθετήσει ο πρωθυπουργός», τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, την ώρα που μαίνεται ο «πόλεμος» δηλώσεων και χαρακτηρισμών μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και στελεχών της κυβέρνησης.

«Το ό,τι ο κ. Παπανδρέου επιχειρεί να επιτίθεται με τέτοιου είδους ακραίες εκφράσεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν κάποια στελέχη που θα του ανταπαντήσουν», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης΄http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/11/1344568.htm .

«Έχει πάντως, ιδιαίτερη αξία το γεγονός πως όταν υβρίζει ο Γ. Παπανδρέου δεν αναρωτιέται κανείς για το γεγονός. Όταν του απαντά με αυστηρό τρόπο κάποιο στέλεχος της ΝΔ αμέσως εγείρεται θέμα πολιτικής ηθικής και τάξης», παρατήρησε ο κ. Ρουσόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί αναλόγου ύφους δηλώσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «δεν είναι στο ίδιο επίπεδο οι εκατέρωθεν δηλώσεις».