Πολιτική
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2007 15:07

Αντώναρος: «Εμφανές ποιος υβρίζει»

«Είναι εμφανές ποιος υβρίζει και ποιος επιδιώκει να οξύνει την κατάσταση. Είναι ο κ.Γ. Παπανδρέου που προσπαθεί να βγεί από τα αδιέξοδά του με αυτό τον τρόπο και κάνει ό,τι κάνει προσδοκώντας κάποια μικροκομματικά οφέλη», σχολίασε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή ερωτήσεις για τα «πυρά» που δέχθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ από κυβερνητικά στελέχη http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/12/1344866.htm και τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κων/νο Μητσοτάκη http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/12/1344837.htm .

«Η κυβέρνηση δεν απαντά στους ίδιους τόνους και στο ίδιο ύφος», υποστήριξε ο κ.Αντώναρος. «Απαντά απλώς. Διότι οι ισχυρισμοί που είναι ανοίκειοι και δυναμιτίζουν το κλίμα του πολιτικού πολιτισμού -που πρεσβεύουν η κυβέρνηση, η ΝΔ και πάνω απ΄όλα ο πρωθυπουργός-διατυπώνονται από τον κ.Γ. Παπανδρέου και εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε», τόνισε.

«Αυτό, όμως, -σημείωσε- δεν σημαίνει ότι δεν θα δοθούν απαντήσεις σε ισχυρισμούς και σε φράσεις που δεν συμβάλλουν στη διατήρηση ενός κλίματος ηρεμίας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Γ. Παπανδρέου σ΄αυτό τον δρόμο. Θα τον αφήσουμε μόνο του στον κατήφορο», κατέληξε.

Στο ίδιο κλίμα και ο υπουργός Ανάπτυξης, Δ. Σιούφας, ο οποίος δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει τη λογική πόλωσης που έχει επιλέξει η αξιωματική αντιπολίτευση http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/12/1345028.htm .

Εν τω μεταξύ νέα «πυρά» κατά του κ.Παπανδρέου εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Δ. Αβραμόπουλος, κατηγορώντας τον ότι τον τελευταίο καιρό έχει εκτροχιαστεί και κάνοντας παράλληλα λόγο για «σοβαρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ» που έχουν απογοητευθεί από την ηγεσία του Κινήματος http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/12/1345054.htm .

«Όσο προσεγγίζουμε προς τις εκλογές, δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε την πολιτική αντιπαράθεση», σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.