Πολιτική
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2007 16:24

ΠΑΣΟΚ: «Απίστευτες παραπειστικές κοροϊδίες της κυβέρνησης για το περιβάλλον»

Για απόλυτη κοροϊδία και εμπαιγμό κατηγορεί την κυβέρνηση ο υπεύθυνος Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες και τα εγκαίνια έργων για το περιβάλλον. Όπως υποστηριξε αμέσως μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ψυττάλεια το εργοστάσιο αποξηρανσης της λυματολάσπης σταμάτησε να λειτουργεί.

«Εδώ –αναφέρει χαρακτηριστικά- έφεραν τον κ. Καραμανλή, για επικοινωνιακό πυροτέχνημα, για να πει ότι δουλεύει το Εργοστάσιο Αποξήρανσης στην Ψυττάλεια και μόλις έφυγε, σταμάτησε να δουλεύει η υποδομή, η οποία, τώρα λένε, ότι θα αρχίσει να λειτουργεί με πλήρεις δυνατότητες στα τέλη Δεκεμβρίου».

Χθες, πρόσθεσε ο κ.Λοβέρδος, «"εγκαινίασαν" εργοστάσιο ανακύκλωσης στους Αγίους Θεοδώρους, που δουλεύει εδώ και ενάμιση χρόνο από ιδιωτικές εταιρείες. Πριν από μία εβδομάδα, "εγκαινίασαν" το εργοστάσιο μηχανικής επεξεργασίας στα Λιόσια, στη χωματερή, όπου δουλεύει εδώ και ένα χρόνο».

«Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Επειδή δεν έχουν τίποτε να δείξουν στο επίπεδο των δημοσίων έργων, των υποδομών, οργανώνουν αυτές τις απίστευτες παραπειστικές κοροϊδίες», κατέληξε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.