Πολιτική
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Ανεμο: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)