Πολιτική
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007 17:29

«Απ’ τη μία δηλώσεις υπέρ του περιβάλλοντος και από άλλη δασοκτόνες τροπολογίες»

Για διπλό λόγο και οι διπλές συμπεριφορές κατηγόρησε την κυβέρνηση ο υπεύθυνος Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας για τα αυθαίρετα που τελικά αποσύρθηκε .

«Απ’ τη μία πλευρά κάνουν δηλώσεις υπέρ του περιβάλλοντος, οργανώνουν εκδηλώσεις, παρίστανται σε εκδηλώσεις, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του και την ίδια στιγμή στο πεδίο της πράξης προωθούν τέτοιες τροπολογίες της νύχτας για δασοκτόνους λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Λοβέρδος και πρόσθεσε στο ίδιο ύφος:

«Χθες, μάλιστα, είχαμε και την εξής κραυγαλέα αντίφαση. Ο υπουργός που φέρει την κύρια ευθύνη και είχε βάλει πρώτος την υπογραφή του σε αυτή τη δασοκτόνο τροπολογία, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, παρίστατο και χειροκροτούσε στην εκδήλωση του κ. Αλ Γκορ, με θέμα την καταστροφή του πλανήτη».

«Αυτή η κυβερνητική διγλωσσία, αυτή η κυβερνητική πρακτική, δεν πέρασε και δεν θα περάσει και στις επερχόμενες εκλογές», κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.