Πολιτική
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007 08:54

Η ατζέντα της ημέρας

* Τριήμερη προειδοποιητική αποχή από σήμερα των δικηγόρων της Αθήνας.

* Στο Ναύπλιο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ομιλία του το απόγευμα στη συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «50 Χρόνια Ενωμένη Ευρώπη».

* Στις 9 π.μ. επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στις σχολές του ΟΑΕΔ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

* Στις 9:30 π.μ. συνάντηση του Μιχάλη Λιάπη με την υπουργό Ανάπτυξης της Ισπανίας, αρμόδια για τους τομείς δημοσίων έργων, μεταφορών και εμπορικής ναυτιλίας.

* Σήμερα και αύριο στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης από τις 10 π.μ. το Συνέδριο με θέμα: «Ατομα με αναπηρία και μέσα ενημέρωσης».

* Στις 11 π.μ. στη Χαριλάου Τρικούπη συνάντηση του Χρήστου Παπουτσή και του Γιάννη Διαμαντίδη με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

* Στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συνασπισμού, συνάντηση του Αλέκου Αλαβάνου με τον πρεσβευτή του Ιράν.

* Στις 12:30 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές.

* Στις 12:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, συνέντευξη της προέδρου του Πολιτισμικού Οργανισμού του δήμου, Σόφης Δασκαλάκη Μυτιληναίου, εν όψει του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αθήνας, στους χώρους της Τεχνόπολης, από 1 έως 14 Ιουλίου.

* Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας για τον προγραμματισμό νέων τρίωρων διακοπών 9 με 12 των συνεδριάσεων.

* Από σήμερα ξεκινούν οι έλεγχοι του υπουργείου Ανάπτυξης στην αγορά για την εφαρμογή της νέας διάταξης, σχετικά με την κατάργηση της χρέωσης κουβέρ, σε εστιατόρια, κέντρα αναψυχής και διασκέδασης.

* Στο Πεκίνο ο Γιώργος Ορφανός θα υπογράψει με τον ομόλογό του και πρόεδρο της Κινεζικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Λιού Πενγκ, πρωτόκολλο αθλητικής συνεργασίας.

* Από σήμερα, θα γίνονται κανονικά τα δρομολόγια στη διαδρομή Αθήνα, Οινόη, Χαλκίδα.