Πολιτική
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2007 18:14

Στην αντεπίθεση ο Π.Ευθυμίου: Απαντήσεις σε Γ.Γιακουμάτο και Ευ.Αντώναρο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου και του υφυπουργού Απασχόλησης για την ανεργία στη χώρα μας.

Απαντώντας στην κατηγορία του υφυπουργού Απασχόλησης Γ. Γιακουμάτου ότι για το θέμα των ωρομισθίων εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ ο ίδιος ο κ.Ευθυμίου είχε κάνει νομοθετική ρύθμιση το 1997, σημείωσε ότι τότε ήταν δημοσιογράφος. Αλλά και με αφορμή τις δηλώσεις του κ.Αντώναρου ο οποίος τον κατηγόρησε ότι ως υπουργός Παιδείας έκανε τη συγκεκριμένη ρύθμιση το 1999, ο κ. Ευθυμίου διευκρίνισε πως μέχρι τον Ιούνιο ήταν δημοσιογράφος και στη συνέχεια ευρωβουλευτής.

Τα σχόλια αυτά, παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν τη σύγχυση και τον πανικό υπό το κράτος των οποίων ενεργούν τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία, όπως είπε, ως ένοχοι κατασκευάζουν εχθρούς. Αυτό, πρόσθεσε, δείχνει και τη σοβαρότητα της κυβέρνησης, καλώντας παράλληλα τα δύο κυβερνητικά στελέχη να εξηγήσουν τί εννοούν με τις δηλώσεις τους και επίσης να πληροφορήσουν τους Ελληνες πολίτες τί από τα αρνητικά που διαπίστωσαν στη νομοθεσία, αν διαπίστωσαν, άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ.