Πολιτική
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΥΨΗΛΕΣ θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η μεγίστη τιμή θα φτάσει κατά τόπους τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αιθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 39 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί μέχρι 4 Μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 41 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους 42 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 42 και πιθανώς κατά τόπους 43 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Κρήτη και κυρίως στα νότια, η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 27 έως 41 και πιθανώς κατά τόπους 42 βαθμούς Κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί μέχρι 4 Μποφόρ. Ανεμοι: Μεταβλητοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο και πολύ ζεστό καιρό προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 Μποφόρ. Στη Νοτιοανατολική Νησιωτική Ελλάδα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η μεγίστη τιμή θα φτάσει στα Ηπειρωτικά τα επίπεδα των 43 βαθμών Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)