Πολιτική
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 12:59

Γ.Παπανδρέου: «Η ελπίδα ξαναγεννιέται απέναντι στην αναξιοπιστία της ΝΔ»

«Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Το χαμόγελο ξανάρχεται στον Έλληνα πολίτη. Απέναντι στην αναξιοπιστία των όσων λέχθηκαν και όσων λέγονται από τη Νέα Δημοκρατία. Απέναντι σε μια παρακμή της λειτουργίας της κυβέρνησης, επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έρχεται η ανατροπή, η ελπίδα και η σίγουρη, νέα νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε δηλώσεις του από τον Φάρο Αλεξανδρούπολης.

Ολοκληρώνοντας την τετραήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο, την Μακεδονία και τη Θράκη, ο κ.Παπανδρέου εγγυήθηκε την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ το οποίο όπως είπε, «θα γίνει πράξη, μέχρι τελευταίας λέξης». «Διότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια νέα εμπιστοσύνη. Ο τόπος είχε χάσει την εμπιστοσύνη στον ίδιο του τον εαυτό. Αυτή η αυτοπεποίθηση ξανάρχεται, με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη χθεσινή συγκέντρωση στο Διδυμότειχο, η οποία όπως είπε, «ανέδειξε, από τη μια, την αγανάκτηση του πολίτη για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, την αγανάκτηση για την κοροϊδία και την αναξιοπιστία, αλλά από την άλλη και τη σιγουριά για την ελπίδα του αύριο με το ΠΑΣΟΚ».

Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για νέο ξεκίνημα για τη Βόρεια Ελλάδα, με άξονα την Εγνατία οδό, μια νέα πορεία που, όπως σημείωσε, βασίζεται σε νέες υποδομές και δίκτυα, στην μεγάλη αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων που χρειάζεται η χώρα, προς την Αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια.