Πολιτική
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΠΟΛΥ υψηλές θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα. Η μεγίστη θα φθάσει στα Ηπειρωτικά τα επίπεδα τω 43 και πιθανώς τοπικά των 44 βαθμών Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 41 και κατά τόπους 42 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 43 και τοπικά 44 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 26 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 27 έως 43 και τοπικά 44 βαθμούς Κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 25 έως 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο και ζεστό καιρό προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Αρχικά ασθενείς οι οποίοι σταδιακά θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5, ενώ το βράδυ πρόσκαιρα στα βόρεια, θα φτάσουν τα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα σε πτώση κατά δύο με τέσσερις βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)