Πολιτική
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2007 11:41

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου, Γιαννάκη Κασουλίδη

«Πάντα θα αγωνιζόμαστε για την επανένωση της Κύπρου μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων του ΟΗΕ και βεβαίως για την ενδυνάμωση της παρουσίας της Κύπρου στην Ε.Ε. και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντησή του με τον ευρωβουλευτή, πρώην υπουργό Εξωτερικών και υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Κασουλίδη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιπλέον συνεχάρη την κυπριακή δημοκρατία για την απόφαση που πήρε η Ε.Ε. για την ένταξή της στην ΟΝΕ, την οποία χαρακτήρισε ως επίτευγμα κι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την πορεία της Κύπρου.

Τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και ο κ.Κασουλίδης αναφέρθηκαν στους κοινούς αγώνες τους και στις πολλές προσπάθειες που κατέβαλαν για την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία το 2004.

Από τη μεριά του ο κ.Κασουλίδης είπε ότι αντάλλαξαν απόψεις και άκουσε τις απόψεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την πορεία του Κυπριακού και τη θέση της Κύπρου στην Ε.Ε.

Τέλος, ο κ. Κασουλίδης δώρισε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με αφιέρωση το βιβλίο «Κύπρος-Ε.Ε.-Η πορεία ένταξης όπως την έζησα».