Πολιτική
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 13:15

Τραυματισμός νεαρών που έκαναν θαλάσσια σπορ στο Τολό

Μία 16χρονη και ένας 17χρονος τραυματίστηκαν χθες το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή Ψιλή Αμμος Τολού, από πτώση στη θάλασσα κατά τη διενέργεια έλξης θαλάσσιων δαχτυλιδιών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από τον ναυαγοσώστη και τον χειριστή του σκάφους-εκμισθωτή Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής στην ξηρά, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διεκομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Η 16χρονη εξήλθε αυθημερόν από το νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθηνών «Σωτηρία» για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Από τη Λιμενική Αρχή Τολού διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία ενώ ο εκμισθωτής - χειριστής του ταχυπλόου σκάφους συνελήφθη και κρατείται.

Επίσης, το ΥΕΝ ανακοίνωσε πνιγμούς λουομένων σε Σύρο, Σάμο, Πόρτο Ράφτη και Γύθειο.

Χθες το μεσημέρι, νεκροί ανασύρθηκαν 80χρονος από τη θαλάσσια περιοχή ΑΖΟΛΙΜΝΟΥ Σύρου και 82χρονος από τη θαλάσσια περιοχή ΚΥΡΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ Σάμου.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγ. Σπυρίδωνα Πόρτο Ράφτη, 74χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χθες το απόγευμα επίσης, ανασύρθηκε χωρίς τις ασθήσεις του 71 χρονος από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σελινίτσα Γυθείου. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.