Πολιτική
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2007 13:00

ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Λιάπης επισκέφθηκε το ανύπαρκτο πολιτικό αεροδρόμιο Ανδραβίδας»

Καυστικός ήταν ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, για τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχ. Λιάπη στην Ανδραβίδα, όπου ανακοίνωσε την κατασκευή πολιτικού αεροδρομίου http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/28/1351094.htm .

«Ο κ. Λιάπης έκανε σήμερα επίσημη επίσκεψη στο ανύπαρκτο πολιτικό αεροδρόμιο Ανδραβίδας. Δηλαδή, ο κ. Λιάπης έκανε επίσκεψη στο απόλυτο πουθενά. Επισκέφθηκε ένα φανταστικό έργο, αφού το πολιτικό αεροδρόμιο Ανδραβίδας δεν έχει καν δημοπρατηθεί», υπογραμμισε χαρακτηριστικά ο κ.Ρόβλιας.

«Επί τρία χρόνια, η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για το πολιτικό αεροδρόμιο Ανδραβίδας», σημείωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε: «Ο κ. Λιάπης το θυμήθηκε, μετά από σαράντα μήνες, για να κατασκευάσει μια ακόμα επικοινωνιακή φιέστα».

«Υπάρχει και όριο στην εικονική πραγματικότητα, κ. Λιάπη, ακόμα και αν είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Το "φαίνεσθαι" και οι κάμερες είναι αδύνατον να υποκαταστήσουν την ανυπαρξία έργου», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.