Πολιτική
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007 16:02

Παπαρήγα: Στο σκαμνί δεν κάθεται ο καύσωνας, αλλά οι πολιτικές

Για άνευ προηγουμένου έλλειψη συντονισμού και μεγάλη καθυστέρηση στην αντίδραση του κρατικού μηχανισμού, κατηγόρησε την κυβέρνηση η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή τις καταστροφές από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα και ιδιαιτέρα στην Πάρνηθα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά τη συνάντησή της με εκπροσώπους του νοσοκομείου αλλά και των υγειονομικών φορέων του Ηρακλείου, η κ. Παπαρήγα παρατήρησε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στο σκαμνί δεν κάθεται ο καύσωνας, αλλά οι συγκεκριμένες πολιτικές, σημείωσε χαρακτηριστικά, κανοντας παράλληλα λόγο για διαχρονικά εγκλήματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Η κ.Παπαρήγα ζήτησε να μην οικοπεδοποιηθούν οι καμμένες εκτάσεις καθώς και να γίνει σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Εξάλλου η γ.γ.του ΚΚΕ ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ανεργίας και της ακρίβειας και ζήτησε για μια ακόμη φορά την καταδίκη του δικομματισμού.

Το βράδυ η κ. Παπαρήγα αναμένεται να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Λιοντάρια) ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη, σύμφωνα με στελέχη του ΚΚΕ, επίσκεψή της στην Κρήτη.