Πολιτική
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2007 15:39

Απάντηση Αντώναρου στα περί «μειωμένης περιβαλλοντικής ευαισθησίας της κυβέρνησης»

«Φαίνεται πως έχει ξεχάσει ο κ.Λοβέρδος ότι ήταν υπουργός και ότι οι κυβερνήσεις που υπηρέτησε εξαιρούσαν -με Προεδρικά Διατάγματα- ολόκληρες εκτάσεις καμένης γής από τις αναδασωτέες περιοχές», παρατήρησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντα δήλωση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ περί «μειωμένης περιβαλλοντικής ευαισθησίας της κυβέρνησης».

«Ο κ.Ανδρέας Λοβέρδος που έκανε το σχετικό σχόλιο, φαίνεται πως ακολουθώντας τα χνάρια του αρχηγού του Γ.Παπανδρέου προσποιείται ότι δεν ήταν κορυφαίο στέλεχος και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Εκτός αν, ο κ.Λοβέρδος χρησιμοποιώντας διάφορες εκφράσεις χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο, προσπαθεί να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο του σημερινού ΠΑΣΟΚ από το ΠΑΣΟΚ προ του 2004. Δεν θα το καταφέρει, διότι και εκείνος και ο αρχηγός του ήταν κορυφαία στελέχη και εκείνου του ΠΑΣΟΚ. Και δεν θυμάμαι ο κ.Λοβέρδος με τις όψιμες περιβαλλοντικές ανησυχίες, να είχε τότε εκφράσει κάποια ένσταση για το γεγονός της μερικής αναδάσωσης που αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ». «Φαίνεται ότι αυτοκριτική κάνει ο κ.Λοβέρδος», κατέληξε ο κ. Αντώναρος.