Αθλητικά
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 11:53

Προχωρά για Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός

Ο νεαρός επιθετικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μάτκο Μίλιεβιτς, βρίσκεται σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός επιθετικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μάτκο Μίλιεβιτς, βρίσκεται σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τα επόμενα 24ωρα, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν να βάλουν τις τελευταίες... πινελιές για το κλείσιμο του ρόστερ της ομάδας.

Μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που αποτελεί το μεγάλο απόκτημα των Πειραιωτών στο παράθυρο του Ιανουαρίου και την παραχώρηση του Πάπε Σισέ στην Σεντ Ετιέν με τη μορφή του δανεισμού, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για μία ακόμα κίνηση.

Αυτή, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, αφορά παίκτη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα για τον 19χρονο εξτρέμ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μάτκο Μίλιεβιτς. Ο νεαρός έχει μπει στο... μάτι των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες από την «χώρα του τανγκό» ν΄ αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στην χώρα μας για να υπογράψει.

Το προσεχές καλοκαίρι ο Μίλιεβιτς μένει ελεύθερος από το σύλλογο που αγωνίζεται από το 2018 και δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί του. Οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι θα τον πείσουν να «μετακομίσει» στην Ευρώπη για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός γεννήθηκε το 2001 στο Μαϊάμι μετά τη μετακίνηση των γονιών του στις ΗΠΑ ελέω της τρομερής οικονομικής κρίσης που έπληξε την Αργεντινή, από το 1998 μέχρι το 2002.

Ο παππούς του ήταν Κροάτης, με το νεαρό άσο να έχει παίξει μέχρι στιγμής στις «μικρές» εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της Αργεντινής. Έχει τη δυνατότητα ν΄ αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών είτε με αυτές τις δύο χώρες (Αργεντινή, ΗΠΑ), είτε με τη φανέλα της Κροατίας ή της Βοσνίας.