Αθλητικά
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 22:26

Η ΑΕΛ ζητεί εξαίρεση των διαιτητών Παπαδόπουλου και Ζαχαριάδη

Επιστολή προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω του ιδιοκτήτη και προέδρου της Αλέξη Κούγια.

Επιστολή προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω του ιδιοκτήτη και προέδρου της Αλέξη Κούγια.

Οι «βυσσινί» ζητούν να μην οριστούν ξανά οι διαιτητές Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδόνίας) στους αγώνες της θεσσαλικής ομάδας, όπως και σε αυτούς των Λαμίας και Παναιτωλικού, ως το τέλος της φετινής σεζόν στη Super League.

«Εκείνο το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε με την παρούσα επιστολή μας, είναι ότι σε 22 παιχνίδια των τριών αυτών ομάδων έχουν διαιτητεύσει (διαιτητής–VAR) μόνο δύο διαιτητές και συγκεκριμένα οι «πολυσυζητημένοι» διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Όπως υποστηρίζει η ΑΕΛ «σας ζητούμε με την παρούσα επιστολή μας, να κάνετε τον κόπο και να δείτε τις διαιτησίες των συγκεκριμένων αυτών διαιτητών, στα 22 αυτά παιχνίδια και θα αντιληφθείτε αμέσως το πώς με διαιτητικά λάθη εις βάρος μας, είτε με διαιτητικά λάθη που ευνοούν την Λαμία και τον Παναιτωλικό, έχουν καθηλώσει την ομάδα μας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Και η επιστολή καταλήγει: 

«Επειδή υποπτευόμαστε ότι τα λάθη των συγκεκριμένων δύο διαιτητών δεν είναι αθώα ανθρώπινα λάθη (...) Σας παρακαλούμε-ζητούμε όπως από τώρα και στο εξής να μην ορισθούν ξανά μέχρι το τέλος των play out διαιτητές τόσο στους αγώνες μας, όσο και στους αγώνες των Παναιτωλικού και Λαμίας οι διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τόσο σαν διαιτητές αγώνων, όσο και σαν διαιτητές στο VAR».