Πολιτική
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2007 16:46

ΠΑΣΟΚ: Ζητούνται απαντήσεις για το σημερινό ατύχημα με το λεωφορείο της ΕΘΕΛ

«Η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών οφείλει να διερευνήσει άμεσα και να δώσει ταχύτατα απαντήσεις, σχετικά με τις αιτίες του σημερινού ατυχήματος λεωφορείου της ΕΘΕΛ, που κατέληξε σε τραυματισμούς επιβατών. Αφού δεν πρόλαβε ούτε το συμβάν αυτό, οφείλει τουλάχιστον να το διερευνήσει».

Αυτό τόνισε ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμή το σημερινό ατύχημα στους Αγ. Αναργύρους με λεωφορείο της ΕΘΕΛ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/11/1356377.htm .

«Βέβαια, -παρατήρησε ο κ.Ρόβλιας- αντιλαμβανόμαστε ότι η διερεύνηση έγινε πλέον εξαιρετικά δύσκολη, διότι εδώ και δύο χρόνια δεν λειτουργεί το διαγνωστικό μηχάνημα της ΕΘΕΛ, από το οποίο θα προέκυπτε, εάν το ατύχημα οφείλεται σε βλάβη του λεωφορείου, ή σε ανθρώπινο λάθος».

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να διερευνηθεί η προέλευση και ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιεί η ΕΘΕΛ, όπως επίσης και τους λόγους έλλειψης ανταλλακτικών, εξαιτίας της οποίας, όπως είπε, είναι ακινητοποιημένο ένα μεγάλο ποσοστό του στόλου των λεωφορείων.