Πολιτική
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2007 14:45

«Οι μεγάλοι χαμένοι στις εκλογές να είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ»

Την ανάγκη να κριθεί στις επικείμενες εκλογές ο «αντιλαϊκός μονόδρομος» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε από τη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώνει τη διήμερη περιοδεία της.

Η κ. Παπαρήγα, με αφορμή τις επισκέψεις της στην ΕΛΒΟ και την ΕΥΑΘ, επανέλαβε την ριζική αντίθεση του κόμματός τηςτ στις ιδιωτικοποιήσεις, υποστηρίζοντας ότι ευνοούν το ιδιωτικό κεφάλαιο για ακόμη περισσότερα κέρδη.

Ακόμη ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κανένα σχήμα συμμαχιών ή πολιτικού συνασπισμού και ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί τον λαό δεν είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές αλλά τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που επίκεινται. «Το σύνθημά μας είναι οι μεγάλοι χαμένοι στις εκλογές να είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» τόνισε.

Η γενική γραμματέας αναφερόμενη στο θάνατο των τριών δασοπυροσβεστών στην Κρήτη, δήλωσε ότι πρόκειται για έγκλημα, τα αίτια του οποίου βρίσκονται στον δασικό νόμο, που ευνοεί τις αγοροπωλησίες γης, στην έλλειψη πολιτικής πρόληψης και ενιαίου φορέα δασοπροστασίας.

Πηγή ΑΠΕ