Πολιτική
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 08:55

Η ατζέντα της ημέρας

* Στις 9 π.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Γιώργο Αλογοσκούφη.

* Στις 10 π.μ. συνεδριάζει η επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής.

* Στις 10:30 π.μ. συνάντηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ του Γιώργου Σουφλιά με τους δημάρχους των περιοχών της Πάρνηθας. Θα ακολουθήσει στη 1 μ.μ. συνέντευξη του υπουργού.

* Στις 11 π.μ. στο Νομισματικό Μουσείο ο Γιώργος Βουλγαράκης θα παρουσιάσει μεγάλης αξίας συλλογή νομισμάτων που προσέφερε στο δημόσιο Ελληνας ιδιώτης.

* Στις 12 το μεσημέρι έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά.

* Στις 12:30 μ.μ. στην Κόρινθο συνέντευξη Τύπου της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία στις 8 η ώρα το βράδυ θα μιλήσει στην πλατεία Σταύρου Ηλιόπουλου.

* Στις 12:30 μ.μ. συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΑΕ.

* Στις 6:30 μ.μ. ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ερμούπολης, στη Σύρο.

* Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, εκδήλωση του Πολιτιστικού Ομίλου για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα με θέμα: «Μα να φύγει ο Αττίλας τώρα».

* Στις 7:30 μ.μ. στο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη στην Καισαριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πρωτοβουλίας Πολιτών Καισαριανής.

* Στις 8:30 μ.μ. ομιλία του Αλέκου Αλαβάνου στον Αγιο Κήρυκο στην Ικαρία.

* Στις 9 μ.μ. στο πλαίσιο του 1 ου Φεστιβάλ Αττικού Αλσους, συναυλία της Ελένης Βιτάλη.

* Στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Κανελλοπούλου στο Ζ’ Δημοτικό Διαμέρισμα της Αθήνας, συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής, υπό την διεύθυνση του Χρήστου Χαλκιά. Τραγουδάει ο Ηλίας Κλωναρίδης.

* Στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Βράχων Αννα Συνοδινού, η μουσικοθεατρική παράσταση της Μάνιας Παπαδημητρίου υπό τον τίτλο: «Με ένα καράβι φορτηγό».