Αθλητικά
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 12:29

Πιάνει... λιμάνι ο Ρέαμπτσιουκ

Ταχύτατες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μιλδαβό διεθή αριστερό μπακ να γίνεται κάτοικος Πειραιά.

Ταχύτατες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μολδαβό διεθνή αριστερό μπακ να γίνεται κάτοικος Πειραιά.

Ο Ρέαμπτσιουκ, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το αμυντικό άκρο του Ολυμπιακού, επέλεξε τον πρωταθλητή Ελλάδας, παρά την εμπλοκή της Πόρτο στην υπόθεση.

Οι «Δράκοι» θέλησαν να ασκήσουν το δικαίωμα επαναγοράς του από την Πάσος Φερέιρα, όμως το «ψηστήρι» του Μαρτίνς στον ποδοσφαιριστή είχε αποτέλεσμα, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «ερυθρόλευκους».

Αυτή η προοπτική δεν υπήρχε στο «Ντραγκάο», αφού η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει «αμετακίνητο» τον Ζαϊντού στη συγκεκριμένη θέση, παίκτη που επίσης είχε προσπαθήσει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι.

Ο Ρέαμπτσιουκ αναμένεται απόψε κιόλας στην Αθήνα, περίπου μια ώρα μετά την έλευση του νέου έτους, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην πειραϊκή ομάδα με τις απαραίτητες εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου.

Για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, ωστόσο εικάζεται πως αυτή ολοκληρώθηκε με ένα ποσό μεγαλύτερο των 2 εκ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους.