Αθλητικά
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 14:59

Super League: Ο Μουνάφο 100ός σκόρερ της σεζόν

Ο Χουάν Μουνάφο έγινε ο 100ός σκόρερ της σεζόν στη Super League, όπως ενημέρωσε την Τρίτη (22/12) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Χουάν Μουνάφο έγινε ο 100ός σκόρερ της σεζόν στη Super League, όπως ενημέρωσε την Τρίτη (22/12) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν βρει δίχτυα στην τρέχουσα περίοδο έως τώρα αυξήθηκε σε 103, μετά το κλείσιμο της «αυλαίας» της 13ης αγωνιστικής το βράδυ της Δευτέρας (21/12) με το ισόπαλο 2-2 της ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο.

Αναλυτικά:

«Όταν ο Χουάν Μουνάφο ισοφάρισε για τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (21/12), έγινε ο 100ος ποδοσφαιριστής στη σεζόν που πετυχαίνει γκολ.

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος σε 237 αγώνες έφτασε τα οκτώ γκολ. Μάλιστα ήταν ο πέμπτος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, που σκοράρει στο πρωτάθλημα Super League.

Μετά το Μουνάφο... ζήλεψαν και άλλοι τρεις οι Κρίζμαν, Τάνκοβιτς και Φεράρι, με αποτέλεσμα οι σκόρερ να έχουν φτάσει τους 103 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής!

Το χορό των σκόρερ «σέρνει» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με 11, ενώ έχει και το εντυπωσιακό μέσο όρο ενός γκολ ανά αγώνα, αλλά και του ενός γκολ κάθε 68 λεπτά!

Ακολουθεί ο Χερόνιμο Μπαράλες με τα οκτώ, ενώ ανεβαίνει συνεχώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έχει επτά, με τέσσερα από αυτά να τα πετυχαίνει σε τρία παιχνίδια που έπαιξε με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη!

Δύο από τους 103 σκόρερ το έχουν κάνει με χτύπημα κόρνερ, και οι δύο της ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Τέσσερεις έχουν σκοράρει με φάουλ: Οι Αριγίμπι, Ματίγια, Βιεϊρίνια και Νινούα.

Ο αριθμός παικτών που έχουν σκοράρει για κάθε ομάδα:

ΑΕΚ: 13
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: 11
Άρης: 10
Απόλλων Σμύρνης: 9
Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα: 8
Παναθηναϊκός: 6
Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Ατρόμητος: 5
Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Λαμία: 4