Πολιτική
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΣΕ ΠΟΛΥ υψηλά επίπεδα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), να κυμανθεί σήμερα Τετάρτη η θερμοκρασία. Σταδιακή πτώση της θα σημειωθείς τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της νύχτα θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 42 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 και από τις απογευματινές ώρες 5 Μποφόρ τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 44 και τοπικά 45 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και από τη νύχτα στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ και πιθανώς πρόσκαιρα 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 43 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και από τη νύχτα βόρειοι μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 26 έως 45 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Αρχικά ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά σε 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 42 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πιθανόν κατά τόπους στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Πτώση τέσσερις με έξι βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)