Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2007 14:34

Για υποκρισία κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα Τουριστικά Ακίνητα

Για «προβολή εικονικής πραγματικότητας» και υποκρισία έκανε λόγο ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, σχετικά με τις χθεσινές κυβερνητικές εξαγγελίες για την αξιοποίηση των Τουριστικών Ακινήτων.

«Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε, με πανηγυρικό τρόπο, παρουσία των συναρμοδίων συναδέλφων του, την αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου. Πρόκειται για τα ίδια ακίνητα, την αξιοποίηση των οποίων ο ίδιος ο κ. Αλογοσκούφης, με ομιλία του στη Βουλή, το Δεκέμβριο του 2003, είχε χαρακτηρίσει σαν “ξεπούλημα των ασημικών της οικογένειας” είπε ο κ. Παπουτσής. «Πόση αξιοπιστία άραγε έχει η νεοδημοκρατική διακυβέρνηση και ο κ. Αλογοσκούφης, όταν σήμερα προπαγανδίζει, για πέμπτη φορά, την αξιοποίηση των «ασημικών της οικογένειας»;

Ο κ. Παπουτσής ανέφερε ακόμη ότι «από το 2004, οι αρμόδιοι υπουργοί Τουριστικής Ανάπτυξης , σε δύο περιπτώσεις ο κ. Αβραμόπουλος και, άλλες δύο φορές η κ. Πετραλιά, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στην περυσινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, έκαναν ίδιες ακριβώς εξαγγελίες».

Πηγή ΑΠΕ