Αθλητικά
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007 17:52

Π. Κόκκαλης: «Η μεταγραφή του Καστίγιο αναπροσαρμόζει τα σχέδια μας»

Προαναγγελία μεταγραφών από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακό Πέτρο Κόκκαλη κατά την άφιξη των «ερυθρολεύκων» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Αυτό που έγινε με το Νέρι ήταν μια κίνηση που έγινε χωρίς να έχει προγραμματιστεί. Ετυχε, συνέβη και σαφώς αναπροσαρμόζει το σχεδιασμό που είχαμε κάνει για τις μεταγραφές. Θα δούμε τώρα τι θα μπορέσουμε να κάνουμε για να συμπληρώσουμε την ομάδα. Διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ένα μήνα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό) το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο κ.Κόκκαλης.

Στην ερώτηση ποια πρόταση ήταν καλύτερη, της Σαχτάρ ή της Μάντσεστερ Σίτι, ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απάντησε: «Η προσφορά της Σαχτάρ ήταν η μόνη που μας ικανοποιούσε. Δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε, του προσφέραμε διπλασιασμό των αποδοχών του. Όταν έφτασε μια προσφορά που μας ικανοποιούσε, του τη θέσαμε υπόψιν για να αποφασίσει. Ο Νέρι πάει σε μια πολύ καλή ομάδα, του εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτόν και στην οικογένειά του ιδιαίτερα. Είναι μια καλή επιλογή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει».

Ερωτηθείς για τον ακριβή αριθμό των παικτών που θ' αποκτήσει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, ο Πέτρος Κόκκαλης αρνήθηκε να μιλήσει με νούμερα: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αριθμό και ονόματα μεταγραφών. Ηδη από προχθές που βλέπαμε ότι θα γίνει η μεταγραφή του Καστίγιο, ο κ. Ιβιτς μελετά διάφορες περιπτώσεις, είναι σε επικοινωνία και με τον κ. Λεμονή και θα δούμε».

Τέλος, ερωτηθείς αν η ομάδα του θα κτυπήσει και φέτος τον τίτλο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: «Φυσικά και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα παίζουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα που θα δίνουμε. Αυτό είτε παίζουμε με παλιούς, είτε με νέους, είτε με... αρχαίους παίκτες. Γι’ αυτά, όμως, αρμόδιος είναι ο κ. Λεμονής».