Πολιτική
Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2007 21:59

Σύγχυση και αποτυχία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Π. Ευθυμίου

Για σύγχυση και αποτυχία της κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα της χώρας, αλλά και στο πεδίο της αλήθειας και της πολιτικής ηθικής κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/01/1394454.htm

«Ο κ. Ρουσόπουλος, σήμερα, για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν διαπραγματεύτηκε την αύξηση των πόρων του Δ΄ ΚΠΣ, αλλά απέδωσε το χαμηλό ύψος της χρηματοδότησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

»Αναγνώρισε, επίσης, ότι η απορροφητικότητα του Γ΄ ΚΠΣ είναι στο 62,5%. Όμως, για τη χαμηλή απορροφητικότητα δεν φταίει η κυβέρνηση αλλά το ΠΑΣΟΚ.

»Ο κ. Ρουσόπουλος αναγνωρίζει-προφανώς, εφόσον δεν απαντά- ότι η οικονομική και φορολογική πολιτική της ΝΔ συνιστά την πιο άδικη αναδιανομή εισοδήματος αλλά εξηγεί ότι γι’ αυτό φταίει το έγκλημα του Χρηματιστηρίου του ΠΑΣΟΚ!

»Τέλος, αντικρούοντας τη θέση του ΠΑΣΟΚ ότι, αντί για 6000 αγροφύλακες που προσλαμβάνει η κυβέρνηση, έπρεπε να προσληφθούν 3000 πυροσβέστες και 3000 νοσηλευτές, συκοφαντεί το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το ότι με την πρόταση του αυτή «κάνει αντιπολίτευση μέσα από τις στάχτες» αναφέρει ο κ. Ευθυμίου.