Αθλητικά
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 15:01

Μίλαν: Χάνει Λιλ και Φιορεντίνα ο Ιμπραΐμοβιτς

Χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη από την έναρξη της σεζόν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι υποχρεωμένη να πορευτεί για τουλάχιστον 10 ημέρες η Μίλαν.

Χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη από την έναρξη της σεζόν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι υποχρεωμένη να πορευτεί για τουλάχιστον 10 ημέρες η Μίλαν.

Ο Σουηδός σταρ των «ροσονέρι» υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και σε πρώτη φάση θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες, ενώ αμέσως μετά θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. 

Η ομάδα του Μιλάνου πέρασε και το εμπόδιο της Νάπολι (3-1), έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, φτάνοντας τα 10 στη Serie A.

Στάθηκε άτυχος, όμως, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα ν΄ αντικατασταθεί. Μετά το ματς ο Ντανιέλε Μπονέρα (κάθισε στον πάγκο αντί του Πιόλι) παραδέχθηκε ότι ο παίκτης υπέστη μυϊκό τραυματισμό. 

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα ιατρικά τεστ από τα οποία πέρασε ο Ιμπραΐμοβιτς  το πρωί της Δευτέρας (23/11) έδειξαν ότι το πρόβλημα υφίσταται στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Ως εκ τούτου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις για τουλάχιστον 10 μέρες, όταν θα πραγματοποιήσει νέες εξετάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας έως τις αρχές Δεκεμβρίου και κατ΄ επέκταση θα χάσει τις αναμετρήσεις με Λιλ (26/11, 19:55) και Φιορεντίνα (29/11, 16:00).