Αθλητικά
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007 11:16

Νενέ, Ντελγκάδο και Κρίστιαν Ροντρίγκες τα νέα ονόματα για Ολυμπιακό

Επίσημη πρόταση 5 εκατ. ευρώ, για τον 26χρονο βραζιλιάνο Νενέ της ισπανικής Θέλτα κατέθεσε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Faro de Vigo».

Την ίδια ώρα ο Νο1 μεταγραφικός στόχος των «ερυθρολεύκων» Σέζαρ Ντελγκάδο της Κρουζ Αζούλ αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση για την απόκτησή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι στην παρούσα φάση είναι πολύ δύσκολο να παραχωρηθεί από την ομάδα του.

«Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε σχετικά και είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα δούμε αργότερα αν η Κρουζ Αζούλ αποδεχτεί την πρόταση. Μετά θα αποφασίσω εγώ αν θέλω να φύγω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι μια τόσο σημαντική ομάδα με θέλει. Απομένει μία εβδομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος Απερτούρα και για το λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει η μεταγραφή. Πιστεύω πως και η διοίκηση δεν θέλει να με παραχωρήσει», δήλωσε ο αργεντινός επιθετικός.

Σημειώνεται ότι τεχνικός της Κρουζ Αζούλ είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν (πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού), ο οποίος ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε: «Δεν ανησυχώ για τον Τσέλο. Το βλέπω δύσκολο να φύγει. Ξέρω για την πρόταση που υπάρχει από την ελληνική ομάδα. Όλα είναι πιθανά βέβαια και για αυτό θα παρακολουθούμε το θέμα. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Εξάλλου για τη θέση του αριστερού χαφ εξετάζεται και η περίπτωση του 22χρονου ουρουγουανού Κρίστιαν Ροντρίγκες της Παρί Σεν Ζερμέν.