Πολιτική
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 13:33

Β. Κικίλιας: Ο ρόλος του υπουργού Υγείας κ. Τσίπρα είναι να κάνει δουλειά, όχι επικοινωνία

«Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος τον Φεβρουάριο και ανακοίνωσε μέτρα για τα σχολεία- καρναβάλια και εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα», τονίζει ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση του στο tweeter, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

«Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος τον Φεβρουάριο και ανακοίνωσε μέτρα για τα σχολεία- καρναβάλια και εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα», τονίζει ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση του στο twitter, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

«Ο ρόλος του Υπ. Υγείας στη διαχείριση κρίσης είναι να κάνει δουλειά, όχι επικοινωνία Εσείς αντιλαμβάνεστε την πολιτική μόνο ως επικοινωνία. Δυστυχώς», συμπληρώνει. 

Ο υπουργός, έδωσε με αυτόν τον τρόπο απάντηση στην πρόταση του Αλ. Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό, να ορίσει την καθηγήτρια ιατρικής Αθηνά Λινού, ως υπουργό Υγείας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ανέφερε: «Να συμφωνήσουμε όλοι μας σε υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής με γνώση και εμπειρία που δεν θα κάνει μικροπολιτική για να σώσει το πολιτικό του κεφάλαιο, αλλά θα θέσει σε εφαρμογή το συμφωνημένο έκτακτο σχέδιο. Δεν ζητάμε να βάλετε δικό μας. Κύριε Κικίλια σας έχει υπερβεί η κρίση. Κρυφτήκατε πίσω από τον κ. Τσιόδρα που είναι εξαιρετικός αλλά κάνει και λάθη. Δεν είναι ο μοναδικός επιστήμονας σε αυτή την χώρα. Θα μπορούσατε κ. Κικίλια να είστε στο υπουργείο Αθλητισμού, ήσασταν και μπασκετμπολίστας αλλά Υγείας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή;».