Πολιτική
Τρίτη, 07 Αυγούστου 2007 14:19

Β. Αργύρης: «Το "μακιγιάζ" στην αγροτική πολιτική θα αποτύχει»

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και συνολικά της αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Αργύρης, με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τους αγρότες.

«Ο κ. Ε. Μπασιάκος, στις ελάχιστες πλέον δημόσιες εμφανίσεις του, επιλέγει το ρόλο του πρωτοδιόριστου υπουργού. Προσποιείται ότι πήγε χθες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και παρουσιάζει ένα κενό στη μνήμη του διάρκειας 3,5 ετών.

Έτσι επιμένει να μιλά είτε για το αποδεδειγμένα μεγάλο έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στον αγροτικό τομέα είτε - γενικώς και αορίστως - για το μέλλον.

Δεν λέει τίποτε για το τι έκανε και κυρίως τι δεν έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά από 41 μήνες στην εξουσία», παρατήρησε ο κ. Αργύρης και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μπασιάκος, κατά την προσφιλή του τακτική, επιλέγει να κρύψει κάτω από το χαλί τα υπαρκτά και σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική της ΝΔ στον αγροτικό τομέα».

«Αφού αφαίρεσαν το ψωμί από το τραπέζι του αγρότη και του κτηνοτρόφου, έρχονται τώρα να τάξουν ότι θα του δώσουν τα ψίχουλα.

Είναι προφανές ότι η επιχείρηση "μακιγιάζ" στην αγροτική πολιτική με πομπώδεις μεν, άνευ ουσιαστικού αντικειμένου δε, υποσχέσεις θα γνωρίσει παταγώδη αποτυχία», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε:

«Το μήνυμα που θα στείλουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα είναι ηχηρότατο.Οι κάτοικοι της περιφέρειας τώρα ξέρουν, κρίνουν, συγκρίνουν και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου».