Αθλητικά
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 18:33

Bundesliga: Τέσσερις σερί νίκες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Μπάγερν και Ντόρτμουντ «συγκατοικούν» στην κορυφή της Bundesliga, μετά τους αγώνες του «κυρίως μενού» της 6ης ημέρας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Μπάγερν και Ντόρτμουντ «συγκατοικούν» στην κορυφή της Bundesliga, μετά τους αγώνες του «κυρίως μενού» της 6ης ημέρας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί και η Μπορούσια περιμένουν «γκέλα» της Λειψίας στο «Μπορούσια Παρκ» (το ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ θα ξεκινήσει στις 19:30) ούτως ώστε να παραμείνουν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασαν οι «Βαυαροί» και η Μπορούσια, αμφότερες εκτός έδρας με 2-1 και 2-0 επί των Κολωνίας (παραμένει χωρίς «τρίποντο» μετά από 6 ματς (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) και Αρμίνια Μπίλεφελντ αντίστοιχα.

Ο Έλληνας διεθνής winger, Δημήτρης Λημνιός, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Κολωνίας, αλλά αντικαταστάθηκε στο 58΄ από τον Ντρέξλερ.

Αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς στο «διπλό» της Ντόρτμουντ ήταν ότι και τα δύο γκολ πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός της Ματς Χούμελς με κοντινό σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα.

Για τρίτο σερί ματς η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε χωρίς νίκη απέναντι στην Βέρντερ (δεύτερη ισοπαλία με το ίδιο σκορ, 1-1, στην τελευταία τριάδα αγώνων), ενώ η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε της Μάιντς με 3-1 και ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ έχουν ως εξής:

Σάλκε-Στουτγκάρδη                       1-1
(30΄ Τιαό - 56΄πεν. Γκονζάλες)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης    1-1
(65΄ Αντρέ Σίλβα - 51΄ Σάρτζεντ)

Κολωνία-Μπάγερν Μονάχου                 1-2
(84΄ Ντρέξλερ - 13΄πεν. Μίλερ, 45΄+1 Γκνάμπρι)

Άουγκσμπουργκ-Μάιντς                    3-1
(40΄ Βάργκας, 80΄,90΄+1 Χαν - 64΄ Ονισίβο)
        
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Ντόρτμουντ           0-2
(53΄,71΄ Χούμελς)