Πολιτική
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2007 20:40

Για ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού στην πυρκαγιά της Πεντέλης κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Την ανάγκη να υπάρξει συντονισμός και συγκέντρωση της κυβέρνησης στα προβλήματα του ελληνικού λαού υπογράμμισε ο υπεύθυνος Δημοσίων Έργων και Περιβάλλοντος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες από την πυρκαγιά της Πεντέλης περιοχές.

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «παρότι στην αρχή η εστία ήταν μία και ήταν εύκολο να ελεγχθεί, δεν ελέγχθηκε. Και πάλι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και χάθηκαν στη συνέχεια και περιουσίες. Χάθηκαν και πολύτιμοι πόροι για το περιβάλλον, για τη ζωή μας, για την ύπαρξη των παιδιών μας».

«Όπως αποδείχτηκε με την περίπτωση των ομολόγων, αλλά και τώρα, σήμερα, με την περίπτωση των πυρκαγιών, ό,τι βάζεις κάτω από το χαλί δεν παύει να υπάρχει ως πρόβλημα. Με την πρώτη ευκαιρία το έχεις μπροστά σου και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι ενώ καίγονται οι περιοχές του Λεκανοπεδίου να συνεδριάζει περί άλλων θεμάτων. Δουλειά της είναι να λύνει τα προβλήματα του ελληνικού λαού» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.