Πολιτική
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2007 21:38

Την Κυριακή η έγκριση των εκλογικών συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εγκρίνει τους εκλογικούς συνδυασμούς του Κινήματος, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πέτρος Ευθυμίου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Ευθυμίου επέκρινε επίσης τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, ο οποίος, όπως είπε, κάτω από το τρομερό θέαμα της πυρπόλησης της Πεντέλης «είχε το κουράγιο να συνεχίζει το ανέκδοτο της τετραετίας, ομιλώντας περί μεταρρυθμίσεων που πρέπει να συνεχιστούν».

«Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι τέσσερα χρόνια τώρα, υπάρχει ένα μόνο έργο της κυβέρνησης Καραμανλή και του κ. Αλογοσκούφη. Δεν υπάρχει καμιά μεταρρύθμιση, ενώ υπάρχει απορύθμιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της πατρίδας. Οι Έλληνες έχουν υποστεί μείωση δικαιωμάτων, μείωση εισοδημάτων, συντριβή προσδοκιών» είπε ο κ. Ευθυμίου.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Ευθυμίου εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές προκειμένου να μην καταθέσει στη Βουλή ο κ. Ζορμπάς, καθώς, όπως είπε, η κυβέρνηση τρέμει την αλήθεια γύρω από την υπόθεση των ομολόγων.

«Οι εκλογές για το ΠΑΣΟΚ, είναι μία διαφανής ανάγκη στο σύνολο των θεμάτων που αφορούν τον Έλληνα πολίτη. Στα εξωτερικά ζητήματα της χώρας, την οικονομία, το κοινωνικό κράτος, τους θεσμούς» είπε ο κ. Ευθυμίου.