Αθλητικά
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 10:01

L' Equipe: «Δύο ματς ίσως να κρίνουν το μέλλον του Ζιντάν»

Πληθαίνουν όλο και περισσότερο τα σενάρια που θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην αισθάνεται καθόλου μα καθόλου βέβαιος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πληθαίνουν όλο και περισσότερο τα σενάρια που θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην αισθάνεται καθόλου μα καθόλου βέβαιος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κι όχι τυχαία, άλλωστε, μιας και οι «μερένγκες» προέρχονται από δύο εντός έδρας ήττες σοκ σε LaLiga και Champions League από Κάντιθ (0-1) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-3) αντίστοιχα.

Μετά από τέτοια αποτελέσματα ο πρώτος που παίρνει πάνω του όλο το βάρος των αποτυχιών είναι ο προπονητής και στην προκειμένη περίπτωση ο Ζινεντίν Ζιντάν. 

Όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L΄ Equipe το μέλλον του «Ζιζού» στον πάγκο της «βασίλισσας» είναι αβέβαιο και μάλιστα φέρεται να του δόθηκε ξεκάθαρο μήνυμα από τη διοίκηση ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων εντός κι εκτός των συνόρων.

Η Ρεάλ έχει μπροστά της το clasico με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» αύριο Σάββατο (24/10, 17:00), ενώ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Εάν και σε αυτά τα δύο ματς δεν υπάρχει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, αλλά κυρίως εάν δεν έρθουν τα αποτελέσματα, τότε το πιο πιθανό είναι πως ο Ζιντάν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «μερένγκες» και το δεύτερο πέρασμά του από το «τιμόνι» τους θα μείνει στην ιστορία ως «άκρως αποτυχημένο».