Πολιτική
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007 21:19

ΠΑΣΟΚ: Οι ακάλυπτες επιταγές της κυβέρνησης δεν θα αποτρέψουν την ήττα της

«Όλοι γνωρίζουν ότι η πολιτική Καραμανλή βρίσκεται με αντίθετη κατεύθυνση από το αίτημα της κοινωνίας για σταθερή και καλά αμοιβόμενη εργασία. Η όποια μείωση της τυπικής ανεργίας εμφανίζουν σήμερα οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, - κυρίως με την μορφή stage- ανασφάλιστων νέων που δημιουργούν νέα γενιά συμβασιούχων».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η αρμόδια τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, σχολιάζοντας τα στοιχεία για μείωση της ανεργίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα, http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/21/1400306.htm σημειώνοντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΣΣΕ σε σύνολο 49.381 νέων θέσεων εργασίας μόνο 2.093 θέσεις αφορούν τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή περίπου μόνο το 4%.

«Η κυβέρνηση Καραμανλή δεν μπορεί να δει το αυτονόητο: οι ακάλυπτες επιταγές που μοιράζει και η ομηρία νέων ανθρώπων που επιχειρεί δεν θα αποτρέψουν την ήττα της στις ερχόμενες εκλογές. Απλά, δυναμώνουν το αίτημα για την Νέα Αλλαγή με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου» καταλήγει η κ. Δαμανάκη.