Πολιτική
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007 12:32

Παπαρήγα: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έστησαν "πρώτο τραπέζι πίστα" για τους επιχειρηματίες στην Υγεία

«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εναλλάξ εδώ και χρόνια έχουν στήσει "πρώτο τραπέζι πίστα" στους επιχειρηματίες για να αυξήσουν τα κέρδη τους στον τομέα της Υγείας και από τον τομέα της Υγείας».

Αυτό υπογράμμισε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σημειώνοντας πως η πολιτική αυτή των δύο μεγάλων κομμάτων είναι που «οξύνει όλα τα χρόνια υπάρχοντα προβλήματα και όσον αφορά τη λειτουργία του συστήματος υγείας και όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών και κυρίως όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις και τις αμοιβές των εργαζομένων».

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ζήτησε επαγρύπνηση καθώς όπως είπε, «η περικύκλωση των δημόσιων νοσοκομείων από τα πάσης φύσεως ιδιωτικά, μπορεί να προχωρήσει σε κάθε βήμα και να μην το πάρουμε χαμπάρι».

«Για μας το θέμα της δημόσιας αποκλειστικά και δωρεάν υγείας χωρίς την παρουσία επιχειρηματιών είναι βασικό κριτήριο ψήφου και οπωσδήποτε αφορά τους εργαζόμενους στο τομέα της Υγείας αλλά και την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού», κατέληξε η κ.Παπαρήγα.