Κόσμος
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 16:04

Ν. Τραμπ: Γέμισε το Twitter με προεκλογικά συνθήματα

Περίπου είκοσι μηνύματα μέσα σε μια ώρα έγραψε ο  Ντόναλντ Τραμπ στο twitter,  μέσα από το νοσοκομείο Ουόλτερ Ρίντ όπου νοσηλεύεται με κορωναϊό. Τα μηνύματα, που ήταν με κεφαλαία γράμματα, αφορούσαν  προεκλογικά συνθήματα, καθώς ο πρόεδρος προσπαθεί να περάσει την εικόνα ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι είναι απολύτως προετοιμασμένος για τις επερχόμενες εκλογές.

Περίπου είκοσι μηνύματα μέσα σε μια ώρα έγραψε ο  Ντόναλντ Τραμπ στο twitter,  μέσα από το νοσοκομείο Ουόλτερ Ρίντ όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Τα μηνύματα, που ήταν με κεφαλαία γράμματα, αφορούσαν  προεκλογικά συνθήματα, καθώς ο πρόεδρος προσπαθεί να περάσει την εικόνα ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι είναι απολύτως προετοιμασμένος για τις επερχόμενες εκλογές.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του αυτή, προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι μίλησαν ακόμη και για σύγχυση, λόγω των φαρμάκων που έχουν χορηγηθεί στον Αμερικανό πρόεδρο. 
«Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, βαριέται στο νοσοκομείο και έχει κουραστεί να βλέπει στην τηλεόραση να ασχολούνται όλοι με την ασθένειά του από τον κορωνοϊό, δηλώνουν οι σύμβουλοι του Αμερικανού Προέδρου και μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους έχει πει ότι θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σήμερα κιόλας μετά και το παράθυρο που άνοιξαν οι γιατροί του για εξιτήριο.

Εντούτοις, σύμφωνα με την Washington Post, οι βοηθοί του Τραμπ ανησυχούν ότι ένα εξιτήριο τόσο γρήγορα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ για την υγεία του και ίσως η έξοδός του από το νοσοκομείο να κρατήσει πολύ λίγο και μπορεί να υποτροπιάσει και να αναγκαστεί να επιτρέψει στο Γουόλτερ Ριντ.

Παρόλα αυτά, ο  πρόεδρος είναι εξοργισμένος με την κάλυψη που γίνεται από την τηλεόραση για την ασθένειά του και πολύ περισσότερο με τις φήμες ότι θα μεταφέρει τις αρμοδιότητές του στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, διαμηνύουν οι σύμβουλοί του.

Πηγές: Washington Post