Πολιτική
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2007 20:39

Δεν έκρυψε την πικρία του ο Κ. Κουλούρης

Σε συστράτευση για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους φίλους και οπαδούς του Κινήματος ο κ. Κίμωνας Κουλούρης, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Κουλούρης δεν έκρυψε την προσωπική του πικρία λέγοντας ότι γιορτάζει την 3η του Σεπτέμβρη σε μία «ιδιότυπη προσωπική μοναξιά, αλλά σίγουρα από το ίδιο μετερίζι με όλους τους αγνούς φίλους, τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ».

Είπε ακόμη ότι «ήθελα ασφαλώς σε αυτή τη μάχη να συμμετέχω ως υποψήφιος στη Β' Αθήνας. Κάποιος όμως μου στέρησε βίαια, άδικα και ανεξήγητα τη δυνατότητα να αγωνιστώ για τη νίκη μέσα από τα ψηφοδέλτια του Κινήματος».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το ποιος ήταν αυτός, ο κ. Κουλούρης είπε ότι «θέλω να πιστεύω αυτά που λέει το Κίνημα για συλλογικές αποφάσεις». Ωστόσο άφησε αιχμές για «λανθασμένες εισηγήσεις ή για κάποιους που προμήθευαν δηλητήριο τον Γιώργο Παπανδρέου» και πρόσθεσε ότι σε μία ειλικρινή και επί αρκετή ώρα συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να με πείσει γιατί είμαι εκτός ψηφοδελτίου.

Κληθείς να σχολιάσει σημερινές δηλώσεις του κ. Κίμωνα Κουλούρη ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης αφ’ ενός μεν είπε ότι δεν έχει υπόψη του το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Κουλούρη, αφ’ ετέρου ότι «ο Κίμων Κουλούρης εργαζόταν, εργάζεται και θα εργάζεται για να γυρίσει σελίδα η χώρα και να μπορέσει ο Γιώργος Παπανδρέου να δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να φύγει η χώρα από τον κατήφορο στον οποίο βρίσκεται σήμερα».

Πηγή: AΠΕ