Η παγωμένη, μαύρη lager που έχετε μπροστά σας, δεν είναι αυτό που νομίζατε.
Η μπίρα δεν πρέπει απαραίτητα να σερβίρεται παγωμένη
Ξέρουμε ότι μοιάζει πιο απολαυστικό η μπίρα σας να καταφτάνει σε παγωμένο ποτήρι, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά στην πραγματικότητα, το αγαπημένο σας ποτό έχει καλύτερη γεύση όταν σερβίρεται ανάμεσα στους 4 με 12 βαθμούς Κελσίου, αναλόγως με το είδος. Να ξέρετε ότι όσο πιο παγωμένη είναι η μπίρα, τόσο περισσότερο μουδιάζει το στόμα και μειώνεται η γεύση μας, οδηγώντας μας στο να πίνουμε τελικά παραπάνω.