Πολιτική
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 16:42

Λ.Ζαγορίτης: Ο «πολύς» κ.Παπανδρέου

«Ο "πολύς" κ. Παπανδρέου είπε πως ο πρωθυπουργός είναι λίγος», σχολίασε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στη Β'Αθηνών Λευτέρης Ζαγορίτης σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Flash.

«Ο κ. Παπανδρέου έκανε ένα χαρακτηρισμό για τον πρωθυπουργό. Εγώ λυπάμαι για αυτούς τους χαρακτηρισμούς», δηλωσε ο κ. Ζαγορίτης αναφερόμενος στα όσα είπε χθες στο τηλεοπτικό κανάλι Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/09/04/1407676.htm , και πρόσθεσε:

«Αλλά δεν πρόκειται να μπούμε σε μία αντιπαράθεση αυτού του τύπου. Διότι ο κόσμος εκείνο το οποίο ζητά, είναι να δει τι μπορεί το κάθε κόμμα, η κάθε παράταξη να κάνει για το καλό του τόπου και για το καλό των πολιτών».

«Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το ποιος είναι ο Καραμανλής, ποια είναι η Ν.Δ., τι έχει συνεισφέρει ως κυβέρνηση, τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια και αν το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου, είναι σε θέση να λειτουργήσουν σαν κυβέρνηση. Απ’ όλα τα ευρήματα, απ’ όλες τις μετρήσεις, ο πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. προηγείται μακράν μπροστά του κ. Παπανδρέου», παρατήρησε ο γραμματέας της ΝΔ και συμπλήρωσε:

«Εμείς θέλουμε ήπιους τόνους. Αντίθετα άλλοι οι οποίοι στερούνται προτάσεων, κατεύθυνσης, προγράμματος, πολιτικών θέλουν την πόλωση, θέλουν την οξύτητα. Και αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ».