Mag
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 11:27

Μελάσα: πώς να την αξιοποιήσετε στη μαγειρική σας

Η ειδικός μάς ανοίγει το δρόμο για περισσότερη μελάσα στη διατροφή μας με πρακτικές συμβουλές.

Η μελάσα είναι ιδανικό υποκατάστατο του μελιού για όσους ακολουθούν vegan διατροφή, είναι 100% φυσική γλυκαντική ουσία, είναι ιδανική για περιπτώσεις αναιμίας καθώς είναι πλούσια σε σίδηρο, έχει μέτριο γλυκαιμικό δείκτη (50), ενώ είναι ιδανική για τις αρθρώσεις, κάνει καλό στο νευρικό σύστημα με την περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β, είναι αντιοξειδωτική και γενικότερα στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί να παίξει το ρόλο της σε ένα πιο ισχυρό ανοσοποιητικό και καλύτερη υγεία.

Διαβάστε περισσότερα