Πολιτική
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2007 15:22

«Ο Γ. Παπανδρέου διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για τα όρια συνταξιοδότησης των γυναικών»

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, με αφορμή σημερινή αναφορά του κ. Γιώργου Παπανδρέου στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/09/12/1410852.htm

Όπως αναφέρει ο κ. Ρουσόπουλος, η ΝΔ επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι η χώρα μας δεν συμφωνεί με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης για τις γυναίκες. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν διάβασε όλο το έγγραφο της κυβέρνησης προς την ΕΕ, το οποίο χρησιμοποίησε για να στηρίξει τον ισχυρισμό του, και παρέθεσε απόσπασμά του στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται η σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι «μια απόλυτα ομοιογενής μεταχείριση, στην ουσία, θα σήμαινε άνιση μεταχείριση σε βάρος των γυναικών»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε πως αν η κυβέρνηση είχε αποδεχθεί να αλλάξει τα όρια συνταξιοδότησης των γυναικών, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να παραπεμφθεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Κατέληξε, τέλος, κάνοντας λόγο για εσκεμμένη παραποίηση από την πλευρά του κ. Παπανδρέου, η οποία, πέραν του ότι προδίδει πανικό, όπως είπε, είναι εκ των πραγμάτων ατόπημα.