Πολιτική
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 12:24

Αιχμηρή δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου για το επεισόδιο

«Καταλαβαίνω ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή... Ορισμένοι καταστρέφουν το πολιτικό κεφάλαιο της δημοκρατικής παράταξης», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Εγώ, ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης, συγχωρώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους, συγχωρώ τους επαγγελματίες που γίνονται καθοδηγούμενα όργανα σε μία αθλιότητα... υπονομεύουν την παράταξη, έχουν ευθύνες αυτές που καθοδηγούν και υποθάλπουν αυτή την αντιαισθητική κατάσταση», πρόσθεσε.

Πρόκειται για πράξη τραμπουκισμού, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης. Εξέφρασε παράληλα τη μεγάλη αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του Γιώργου Παπανδρέου για το «μεμονωμένο αυτό περιστατικό, το οποίο μας προσβάλλει όλους».

«Θεωρώ ότι πρόκειται για άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος κατά συρροή ενεργεί με αυτό τον τρόπο, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο ηλικιωμένος άντρας που πέταξε ένα ποτήρι με καφέ στον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε επιτεθεί στο παρελθόν με μπογιά και κατά του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.