Κόσμος
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 21:00

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατηγορείται για δολοφονία

Πρόκειται για τον Σέρβο βετεράνο ποδοσφαιριστή Νίκολα Μάλμπασα, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 47χρονου Ιγκόρ Νέσκοβιτς,  κατηγορούμενου στο παρελθόν για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

O Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νίκολα Μάλμπασα, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ένωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη την περίοδο  2005 - 06, κατηγορείται για το φόνο ενός εμπόρου ναρκωτικών στη Σερβία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές «πηγές» ο Μάλμπασα συνελήφθη για τη δολοφονία του 47χρονου Ιγκόρ Νέσκοβιτς,  ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές της χώρας για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

http://<blockquote class="t

witter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Završeno saslušanje Malbaše, negira optužbe<a href="https://t.co/RyLa1EXeEc">https://t.co/RyLa1EXeEc</a></p>&mdash; Večernje novosti (@Novostionline) <a href="https://twitter.com/Novostionline/status/1285528068107522048?ref_src=twsrc%5Etfw">July 21, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ο Μάλμπασα φέρεται να βρισκόταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του 47χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες λογομάχησαν για άγνωστη αιτία. Λίγη ώρα αργότερα ο Νέσκοβιτς βρέθηκε μαχαιρωμένος στο κάθισμα του οδηγού.

Ο Νικολάι Μάλμπασα συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του εμπόρου ναρκωτικών και προφυλακίστηκε..

Ο ίδιος πάντως ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδιδονται.

 

naftemporiki.gr  με πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της Σερβίας