Πολιτική
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2007 11:33

Αιχμές Χρυσοχοΐδη κατά Διαμαντοπούλου

«Όσο περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο το καλύτερο» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της Αννας Διαμαντοπούλου.

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου με τις οποίες άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρυσοχοΐδης σχολίασε: «Οι δηλώσεις υποψηφιότητας δεν γίνονται με χρησμούς. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις εικοτολογίες. Όσα στελέχη επιθυμούν να δώσουν το πολιτικό "παρών" στην κούρσα της ηγεσίας οφείλουν να το δηλώσουν με παρρησία και αίσθημα ευθύνης στα αρμόδια όργανα του κόμματος».

Παράλληλα, ο κ.Χρυσοχοΐδης ξεκαθαρίζει ότι ίδιος προς το παρόν δεν συμμετέχει σε καμία οργανωμένη κίνηση για το θέμα της ηγεσίας.

«Προσωπικά δεν συμμετέχω σε καμία οργανωμένη κίνηση προς το παρόν. Πρωτοστατώ όμως στον προβληματισμό μιας σημαντικής ομάδας στελεχών εντός του ΠΑΣΟΚ ότι το πρόβλημά μας δεν εξαντλείται απλώς και μόνο στη συζήτηση γύρω από την αλλαγή ηγεσίας, όπως λανθασμένα δόθηκε η εντύπωση στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας», διευκρίνισε ενώ για το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος υποψήφιος, τόνισε:

«Δεν έχουμε ανάγκη από πασαρέλα προσώπων, αλλά από τολμηρή και ανοιχτή συζήτηση για τα πραγματικά αίτια της ήττας, τη φυσιογνωμία της παράταξης, τις προτεραιότητες, τις αξίες και τις συμμαχίες με τις οποίες θα προχωρήσουμε στη νέα εποχή».