Κοινωνία
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 23:58

Θάνατοι λουόμενων σε Γύθειο, Πάρο και Χανιά 

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί χθες από παραλίες στο Βαθύ Μάνης, την Παροικιά της Πάρου και το Ακρωτήρι Χανίων.

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία Βαθέως του Δήμου Ανατολικής Μάνης, 86χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

Στο μεταξύ, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία «ΜΑΡΤΣΕΛΟ» Παροικιάς ν. Πάρου, 78χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΒΛΕΜΟΝΑ» Σταυρού Ακρωτηρίου Χανίων, 70χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

naftemporikigr