Πολιτική
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες στα δυτικά, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές και ανέμους νοτιοανατολικούς 7 τοπικά 8 Μποφόρ στο Βόρειο Ιόνιο με σταδιακή εξασθένηση προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι καταιγίδες μικρής διάρκειας. Το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές και στην Κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές το βράδυ στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν το βράδυ να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός ακι μόνο στη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)