Πολιτική
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2007 11:12

Κ. Σκανδαλίδης: «Ο πρόεδρος υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο;»

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα αν «ο πρόεδρος υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο» υποστηρίζει σε συνέντευξή του στα «Νέα» ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης.

Τονίζει ακόμη ότι «ήρθε να ενώσει όχι, να διαιρέσει», ενώ απορρίπτει τις κατηγορίες ότι είναι «λαγός» του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λέγοντας τα εξής:

«Γιατί να γίνω “λαγός” οποιουδήποτε; Έχω τέτοιο παρελθόν, έχω να κερδίσω κάτι, έχω κάνει ποτέ έκπτωση από τις αξίες μου και την αυθεντική μου στάση; Αυτά τα ισχυρίζονται κάποιοι πραιτωριανοί των επιτελείων που σε όλη τους τη ζωή το μόνο επάγγελμα που ξέρουν είναι να στήνουν παγίδες και να πιάνουν λαγούς. Κι όταν το συμπαθέστατο ζώο δεν υπάρχει, το “στήνουν” οι ίδιοι για να υπάρξουν. Είναι κι αυτό ένα είδος διαστροφής».

»Ωστόσο, η πόρτα που χτυπούν είναι λάθος. Προσπάθησαν να την ξαναχτυπήσουν το ΄96. Ούτε τότε άνοιξε. Τη διαδρομή μου την ξέρουν από τα πρώτα μου βήματα μέχρι τώρα οι πάντες, ακόμη και οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, πόσω μάλλον η βάση και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ήταν πάντοτε διαδρομή στο φως της μέρας».